Γεννήθηκα το 1986 στην Μυτιλήνη, όπου ζώ και δραστηριοποιούμαι μέχρι και σήμερα. Γονείς μου είναι ο Στρατής Γόμος, Επιχειρηματίας – Ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας του Νησιού και η Καλλιόπη Πρωτογεράκη Γόμου, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής Βορείου Αιγαίου. Έχω έναν αδερφό τον Πέτρο ετών 26, φοιτητή ΤΕΦΑΑ που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Αιολικού και της Καλλονής Λέσβου. Είμαι αρραβωνιασμένος με τη δικηγόρο Ταξία Κατράνη.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2009) και κατέχω πτυχίο ασφαλιστικού συμβούλου και εκτελωνιστή. Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά. Έχω συμμετάσχει ως ομιλητής σε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων που αφορούν την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στην αγροτική παραγωγή και την οικονομική διαχείριση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Το 2010, αμέσως μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων στο πυροβολικό, αποφάσισα να επιστρέψω και να εργαστώ στον Τόπο μου, αξιοποιώντας τα εφόδια που απέκτησα κατά τη διάρκεια των σπουδών μου.

Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια έχω εργασθεί ως οικονομολόγος και ως σύμβουλος επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα. Τα τελευταία πέντε έτη είμαι εταίρος σε οικονομικές μονάδες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροτικής παραγωγής, του τουρισμού, και της ενέργειας.

Έχω ασχοληθεί ερασσιτεχνικά με τον αθλητισμό. Σήμερα δε, είμαι και μέλος του Δ.Σ. της νεοσύστατης γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του νησιού μας “Σαπφώ”

Ως ενεργός πολίτης έχω ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τα κοινά, δίνοντας μάχες για τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα έχω διατελέσει:

  • Γραμματέας του Συλλόγου Αποφοίτων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ.

  • Μέλος της Γραμματείας αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ.

  • Εκπρόσωπος των Φοιτητών στα όργανα διοίκησης του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ.

  • Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ.

  • Μέλος του Συμβουλίου Σχολής της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Οικονομικού του ΕΚΠΑ.

  • Ενεργό μέλος της ΜΑΚΙ